- Alle mann til pumpene

René Meulensteen forventer en kamp mot Liverpool i kveld som den Fulham hadde mot Manchester United sist helg, hvor det meste handlet om å forsvare seg.

- Etter alt det harde arbeidet vi hadde lagt ned, hvor vi ledet lenge, forsvarte oss bra, så kom vi under før vi igjen kom tilbake, det var et enormt moralsk løft for oss, forklarer René Meulensteen, manageren til Fulham. Bunnlaget i Premier League reddet 2-2 og et poeng på Old Trafford i helgen gjennom en utlikning på overtid.

- Du prøver å utvikle deg hver uke, om mulig. Vi sa før søndagens kamp at vi nå har en ligasesong på 14 kamper foran oss. Den første kampen var en hard bortekamp, og vi var henrykt over å kunne innkassere et poeng.

- Vi forsvarte oss virkelig bra, men det er klart at vi vet at vi må være mer positive når vi har ballen. Det har vi gjort i tidligere kamper, men da har vi ikke forsvart oss bra, slik at vi må nå gradvis finne den rette balansen.

- Hvordan stopper du dem? Meulensteen er undrende da han blir konfrontert med at han nå møter Liverpool i scoringsform. – De har hatt en utrolig sesong. De har fart og gjennombruddskraft, de kan variere og er uforutsigbare, de kan alle score mål slik at det vil bli alle mann til pumpene for oss slik at vi kan forsvare oss på en kompakt måte.

- Vi må snakke med hverandre, ikke etterlate rom som de kan utnytte, men som jeg sa var vårt defensive spill på søndag en stor forbedring og forhåpentligvis kan vi bygge på det.

- De er seks poeng fra toppen og kan bli en outsider, fortsetter manageren om Liverpool. – Det vil avhenge av om store lag snubler der du ikke forventer at de vil snuble, men hvis de får flyten da vet du aldri.

René Meulensteen bekrefter at spissen Konstantinos Mitroglou ikke vil være aktuell for spill mot Liverpool.