- Allen vil vise seg å bli et røverkjøp

Brendan Rodgers er overbevist om at Joe Allen vil mer enn rettferdiggjøre kjøpesummen på £15M. Manageren berømmer de som har sittet på benken.

- Det er virkelig uheldig at Jordan mister de tre neste kampene, men vi prøver å ikke være avhengig av enkeltspillere og det er viktig at du har spillere som kan komme inn og gjøre en fantastisk jobb. Vi er heldige som har både Lucas Leiva og Joe Allen.

Med Jordan Henderson suspendert og Daniel Sturridge usikker med skade, har Brendan Rodgers på søndag flere usikre posisjoner når han skal komponere sin startellever mot Norwich.

- De har begge vist sine kvaliteter, spesielt Joe under de siste ukene. Når han har fått sjansen til å spille har han vært eksepsjonell, forklarer Rodgers om Lucas og spesielt Joe Allen. Minst en av dem er ventet å komme inn på laget denne helgen.

– Jeg sa da han kom til klubben at Joe ville bli en fremragende spiller. Han passer perfekt til hvordan vi ønsker å spille. Han begynner nå å vise det, at hva klubben betalte for Joe vil vise seg å være et røverkjøp, fortsetter Rodgers til Liverpool Echo om Joe Allen. - Du ser på andre midtbanespillere med hans ferdigheter, de går til store klubber for £40M.

- Joe bidro mye da han kom innpå mot City, og han vil utvilsomt være aktuell for kampen mot Norwich. Lucas er også i god form. Vi kommer til å ta ut det laget vi mener passer best for å kunne vinne denne kampen.

- Deres profesjonelle innstilling har vært absolutt fenomenal. Svarer manageren på spørsmål om de andre spillerne som har måttet slite benken de siste månedene, i en periode hvor det har vært lite forandringer på startoppstillingen til Liverpool. – Jeg tar av meg hatten for dem. Det er ikke lett, da alle ønsker å spille.

- Karer som Iago Aspas, Victor Moses, Luis Alberto, Joao Carlos Teixeira… Martin Kelly har ikke en gang vært på benken, men han legger inn 150 prosent innsats på hver trening.

- Du har også Brad Jones, en lojal andrekeeper som gir alt på trening.

- Disse spillerne sørger for at de er forberedt både mentalt og fysisk. Det er troppen som bestemmer hvor gode vi er. Skal vi spille den fotballen vi ønsker og score alle disse målene, da betyr det at du må arbeide utrettelig og med kvalitet hver eneste dag på trening. Det kan du bare gjøre hvis du blir presset av de rundt deg.

- Det er spillere som har vært uheldige som ikke har fått spilletid på et lag som har vunnet kamper, men vi er der vi er som følge av disse spillerne.