- Alltid fokus på god fotball

Brendan Rodgers vil ikke legge om til en mer defensiv tilnærming i kampene etter ytterligere innslupne mål mot Swansea. Baklengsmålene har ingenting å gjøre med coachingen.

Liverpool er mestcorende i Premier League med 70 mål, men 35 innslupne er kun tiende best. De røde nettet fire mål mot Swansea, men forsvarsblundere bidro til tre baklengsmål. Kanskje Liverpool skulle være mer kyniske i sitt spill og dra i land 1-0-seirer?

- Jeg tror ikke det er vår spillestil. Jeg tenker alltid på å spille god fotball. Jeg er ikke helt fornøyd med å bare skrape sammen resultater, uttalte Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter 4-3 mot Swansea.

- Vi har kommet til et tidspunkt av sesongen hvor det handler om å vinne, det er hva profesjonell idrett handler om på dette nivået – å vinne kamper. Spesielt når du er med i toppen og er utfordrer.

- Jeg vil alltid konsentrere meg om prestasjonene fordi jeg tror at konsekvensene av å prestere bra regelmessig er gode resultater. Denne sesongen har vi vist det.

- Når vi har spilt bra, har vi oftere kommet ut med seier enn uten. Det har ikke vært mange ganger vi har snakket om flaks og hvor vi har spilt bra uten å vinne.

- I dag var vi ikke på vårt beste, men vi scoret fire mål og vant kampen. Ikke misforstå, men jeg vil ta en 1-0-seier og holde nullen .

- Jeg ønsker at vi skal fremsto roligere til tider, men jeg synes vi var nervøse defensivt. Du må være solid, men i dag var vi nervøse bak. Det ga oss ikke selvtillit.

- Jeg er ikke akkurat overlykkelig over forsvarsspillet i dag. Det handler ikke om coaching. Noen av målene vi slapp inn kan du ikke rette på med coaching.

- Du må bruke erfaring for å forsvare deg skikkelig, og det har jeg sagt hele tiden mens jeg har vært her. I dag var det perioder i kampen som ikke var gode.

- Jeg vil fokusere på den andre siden – vi viste viljestyrke. Vi ledet 2-0. Vi ble hentet opp til 2-2. Vi holdt det likevel gående.

- Dette var kanskje den første kampen på hjemmebane at det ikke fløt som best.

Tidligere Liverpool-spiller jonjo Shelvey scoret et flott mål foran The Kop.
- Jonjo er en god fyr, han trivdes da han var her. Det var en meget god avslutning. Han viste kvalitet. Han feiret ikke foran tilskuerne fordi han likte seg her.

- Han fikk også flott applaus fra supporterne. Det var en god avslutning. Han er en utmerket ung spiller, og han har gjort det meget bra for Swansea.