- Alltid skuffende å slippe inn mål

Simon Mignolet spilte bedre enn på lenge i gårsdagens kamp mot West Bromwich. Derfor føler keeperen at det var ekstra surt å måtte nøye seg med poengdeling på The Hawthorns.

- For meg er det alltid skuffende å slippe inn mål, men vi må akseptere at slike ting skjer, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

Målvakten var sjanseløs da Victor Anichebe fikk fritt leide til å utligne etter Kolo Toures horrible feilpasning i andre omgang.

- Vi må bare komme oss videre, og sørge for at vi tar med oss det som var positivt og glemmer det som var negativt i denne kampen. Vi må se fremover til neste kamp, konkluderer keeperen.

- Det finnes ingen enkle kamper på bortebane i Premier League. Vi dominerte første omgang, og tok fortjent ledelsen 1-0. Vi skapte noen sjanser til også. Men på bortebane vil det være perioder der du vil bli satt under press. Dessverre slapp vi inn ett mål, og måtte nøye oss med ett poeng. Men ett poeng i Premier League er aldri et dårlig poeng.

- Nå skal vi ut i en svært viktig kamp til helgen. Vi kan forberede oss til den hele uken, og vi retter nå fokus mot den kampen. Vi må bare gjøre vårt beste fremover. Det er fortsatt mye igjen av sesongen, så vi må bare plukke så mange poeng på veien som mulig. Vi må sørge for at vi beholder den posisjonen vi innehar. Da må vi være fokuserte og ha troen på at vi skal være blant de fire beste også når sesongen er over.