- Alt kan fortsatt skje

Manager for tittelrival Manchester City, Manuel Pellegrini, men at alt fortsatt er åpent mellom hans eget lag, Liverpool og Chelsea. Yaya Toure ute i to uker.

City ligger syv poeng etter Liverpool og fem poeng etter Chelsea, med to kamper mindre. Begge hengekampene for de lyseblå er hjemme, hvor den ene av dem blir spilt mot Sunderland i kveld. Det vil kanskje overraske noen at det er Liverpools bedre poenghøst på fremmed gress som i realiteten skiller de tre som nå kjemper om gullet i Premier League. Manuel Pellegrini hos Manchester City tror mye fortsatt kan skje under innspurten.

- Det er fortsatt mulig at Liverpool kan miste poeng, sier Pellegrini til The Times. – Det kan Chelsea også. Alle lag kan miste poeng i hver runde. I Premier League er det bare tette kamper og aldri lett å vinne. Vi har de samme muligheter som de andre lagene. Vi vil fortsette på samme måte som vi har gjort hele sesongen, vi har to kamper til gode og håper vi kan sanke seks poeng på disse.

- Det er viktig å ha erfarne spillere som har opplevd å vinne titler, men det viktigste er hvordan du presterer fra nå og ut resten av sesongen. Rutine er viktig, men det betyr ikke alt. Hvis vi kan spille slik vi har gjort tidligere denne sesongen er jeg sikker på at vi er i stand til å vinne de seks gjenstående kampene.

Pellegrini kunne for øvrig bekrefte at Vincent Kompany, som ble i klar i siste liten til møtet med Liverpool på søndag, vil være spilleklar mot Sunderland i kveld. Yaya Toure pådro seg en lyskeskade på Anfield, men det er ikke ventet å holde midtbanespilleren ute i mer enn maksimalt to uker.