- Alt kan skje med seier mot Basel

Brendan Rodgers har ikke gitt opp håpet om å vinne Champions League denne sesongen. Dersom de røde vinner i morgen kan alt skje, sier manageren. Unggutter på benken?

Da Liverpool på denne dag for ti år siden slo Olympiakos 3-1 på Anfield førte det til at laget senere løftet det største troféet i klubbfotballen i Istanbul våren etter. Foran morgendagens skjebnekamp mot Basel har ikke Brendan Rodgers gitt opp drømmen om å repetere bragden fra 2005.

 

- Når du kommer deg videre fra gruppespillet kan alt skje. Det er nøkkelen for meg. Jeg vet at når vi skriver februar, og alt starter igjen, vil vi være et bedre lag på grunn av spillerne vi vil ha tilgjengelig dersom vi kommer kvalifiserer oss. Det er det jeg ser frem til, sier Rodgers til Telegraph.

 

- Vi har sett at det ikke alltid er det beste laget som vinner turneringen. Du kan få en god trekning, litt flaks, og som jeg har sagt, vil vi ha et godt lag som vil gjøre det bra i februar. Det er jeg sikker på.

 

Liverpool har kun vunnet én kamp i årets Champions League. Det var åpningskampen mot Ludogorets på Anfield. Likevel tar laget seg videre fra gruppe B med seier mot det sveitsiske laget i morgen kveld.

 

- Vi har fortjent å kvalifisere oss til denne flotte turneringen på grunn av vårt spill. Nå er vi med, og ønsker å gjøre det bra. Etter trekningen så vi på oss selv som et lag som kunne komme ut av gruppen, og ingenting har endret seg. 

 

- Vi har vunnet en kamp, og skuffet i noen av de andre, men det handler bare om denne kampen. Jeg mener spillerne har vist at de har kvalitetene for dette nivået. Det har vært mange nye erfaringer for noen av dem, men de vil lære fra det, og forhåpentligvis vil de senere i turneringen vise at de har lært av det.

 

Telegraph skriver videre at Jerome Sinclair og Sheyi Ojo begge kan komme til å sitte på benken i morgen kveld.