- Andre resultater påvirker ikke oss

Etter å ha kommet inn i startelleveren og vært med på å vinne Liverpools ellevte ligakamp på rad, sier Joe Allen at spillerne har lært å konsentrere seg om egne oppgaver i stedet for å tenke på andre lags resultater.

For det var ingen hemmelighet i Liverpool-laget at tittelutfordrerne, Manchester City og Chelsea, hadde tråkket på noen bananskall tidligere denne uka. Sunderland og Fabio Borini tok med seg ett poeng fra Etihad før de hentet hjem alle tre fra Stamford Bridge. Men merket de røde spillerne derfor et ekstra press om å slå Norwich i går?

– Nei, det gjorde de ikke. Sånne ting kan selvfølgelig bety litt, men vi prøvde å fokusere utelukkende på oss selv, sa Allen etter kampen.

Og oppskriften ga til slutt tre nye poeng. Dermed har Liverpool vunnet hele elleve Premier League-kamper på rappen.

– Å gå opp i en tomålsledelse så tidlig på bortebane ga oss et godt grunnlag, fortsatte midtbanespilleren.

– Man prøver å holde roen så mye som mulig, men mentalt sett var det ganske tøft. Men jeg tror det viste karakteren, styrken og personligheten vi har i laget når vi klarer å holde på de tre poengene til kampslutt.

For andre gang på rad endte det imidlertid med knappe 3–2 etter en nervepirrende sluttspurt. Norwich trykket de helrøde langt tilbake flere ganger, og de var på et tidspunkt veldig nærme utlikning.

– Selvfølgelig ønsker vi å vinne kamper litt mer komfortabelt enn det, men viljen vår til å vinne er utrolig for øyeblikket, og vi har holdt det gående.

Allen ble inkludert i startelleveren fordi Jordan Henderson sonet sin første av tre kamper etter det røde kortet mot Manchester City for åtte dager siden.

– Det var herlig å starte en kamp. Jordan har vært utrolig hele sesongen. Han har vært en maskin. Men det som er herlig med denne troppen, er at vi har spillere som kan steppe inn uten at det påvirker lagprestasjonen negativt. Det var stort å kunne starte kampen og være delaktig i seieren.