- Arsenal en test på hvor vi står

Raheem Sterling mener det vil være veldig viktig at Liverpool får en god start i dagens møte mot Arsenal, hvor 20-åringen igjen er ventet å ha rollen som spiss.

- Du ønsker å vinne hver kamp, men det er kamper som den mot Arsenal som virkelig viser hvor du står, sier Raheem til Liverpoolfc.com.

- Alle vil være veldig klare for en slik kamp, slik vi var mot Manchester United. Da fikk vi ikke det resultatet vi ønsket, men vi vil prøve å rette på det mot Arsenal.

- Hvis vi kan starte virkelig bra på søndag, og spille den fotballen vi kan, da har vi en sjanse til å vinne.

Tilsvarende oppgjør forrige sesong var kanskje Liverpools beste på mange år, spesielt de første 20 minuttene hvor de røde gikk opp i en 4-0 ledelse. Sluttresultatet ble 5-1, hvor Raheem Sterling scoret to mål. Nylig kåret til årets beste unge spiller i Europa vil Sterling trolig igjen bekle spissplassen, slik han har gjort det de siste par kampene.

- Det viste hvor høyt oppe vi var forrige sesong, erindrer Raheem Sterling om nedsablingen av Arsenal på Anfield.

- Vår selvtillit er på vei tilbake og vi er i stand til å ta tre poeng. Uansett hvor manageren ber meg om å spille vil jeg gjøre mitt beste, det spiller ingen rolle.

- Det er ganske artig å spille på topp og jeg vil alltid prøve å skape noe for laget og mine lagkamerater. Jeg vil alltid prøve å utfordre forsvarsspillere.

- Manageren har satt opp en formasjon han mener vil skape mange sjanser. Mot Manchester United hadde vi flere klare muligheter og greide bare ikke å ta vare på dem. Vi skapte igjen mange sjanser mot Bournemouth og kunne hatt flere mål, men vi greide å vinne kampen.

- Manageren har gjort det klart at vi må jakte mer. Det var en kreditt til spillerne at alle ønsket ballen og ønsket å skape noe.

- Jeg trives med min fotball og ønsker ikke å legge for stort press på meg selv, men jeg håper jeg er i stand til å hjelpe laget så mye som mulig.