- Balotelli blir stadig bedre

Brendan Rodgers sier at Mario Balotelli fortsatt har en del igjen fysisk før han er i toppform. Spissen kjenner godt til klubbens historie og tidligere toppscorere.

- Han er en som virkelig har sett på klubbens historie og er klar over de store angriperne som har vært her tidligere, sier Rodgers til Liverpool Echo om Mario Balotellis kunnskaprt om Liverpool FC.

- Vi har snakket om Suarez og hans tid her. En må huske at han fortsatt er ung, han ønsker fortsatt å lære, han er nødt til å lære mer og det er det fine ved det for meg.

- Første gangen jeg snakket med ham viste han hvor ivrig han er etter å lære og en kunne se hvordan han ofret seg mot Ludogorets, og det er noe han må fortsette med.

- Jeg tror at etter hvert som han blir i bedre fysisk form vil han også komme i bedre posisjoner som vil gjøre at han scorer mål.

- Det var alltid planen å ha ham på banen under hele kampen (mot Ludogorets). Jeg byttet ham ut i hans to første kamper, men det har hele tiden dreid seg om å bygge ham opp.

- Han er en god målskive på topp og han blir bedre for hver dag som han er på trening. Han hadde en glimrende avslutning, hvor han viste en herlig teknikk, og du kan gjerne si at det var Champions League klasse.

- Hans arbeidsinnsats var god. Okay, han mistet kontroll på ballen et par ganger men vi prøver å få ham til å omstille seg slik at han da umiddelbart prøver å vinne den tilbake.

- Jeg synes en kunne se at han arbeider hardt for laget og det er viktig da publikum forlanger det her. Han scorer mål og hvis han fortsetter å arbeide vet alle at han har kvaliteter. Han viste det når vi behøvde det.