- Balotelli må føle seg verdsatt

Andrea Pirlo tror fortsatt at Mario Balotelli kan bli en hit i Liverpool-drakta - men da må han føle seg elsket, og vite at manageren har tro på han.

Mario Balotelli har fått mye kritikk etter sine første måneder i Liverpool, og debatten ser aldri ut til å dø ut. Landslagskollega Andrea Pirlo sier at Balotelli må føle seg verdsatt.

 

- Forskjellen på andre spillere og Mario er at alt han gjør vil bli gransket. Mediene er interessant i ham, og tingene han gjør kommer til å bli fremhevet - der kanskje en med andre spillere ikke ville komme med en slik reaksjon, eller en reaksjon i det hele, sier Juventus-spilleren ifølge Daily Mail.

 

- Det er ingen tvil om hans talent. Jeg har spilt med ham, og jeg vet hvor god han er og hvor god han kan være. Det er Liverpool-treneren sin jobb å styre han på rett vei.

 

- Han må føle seg elsket, han trenger retning, men viktigst av alt så trenger han å vite at treren tror på ham. Dersom han tilbringer tid sammen med Mario, så vet jeg at han fortsatt kan bli en stor spiller for Liverpool, sier midtbaneeleganten.