- Beste spillet siden 1987/88

John Aldridge mener Liverpool spiller den beste fotballen siden han selv var med å vinne ligaen i 1987/88.

Liverpool dominerte stort i 1987/88 under ledelse av Kenny Dalglish. De røde tapte kun to ligakamper hele sesongen. John Aldridge scoret 26 mål på vei mot ligatittelen.

Liverpool beseiret Manchester United 3-0 på Old Trafford i helgen.
- Dette er den beste fotballen jeg har sett fra Liverpool på 25 år. Vi får servert spill av ypperste kvalitet. Rodgers’ lag er en fryd å se på, uttaler John Aldridge til Liverpool Echo.

- Jeg vet at vi vant titler under Gerard Houllier og Rafa Benítez, men vi vant ikke kamper på denne måten.

- Under tidligere managere reiste vi til plasser som Old Trafford for å dra i land et resultat, men dagens mannskap reiser til alle stadioner med positiv mentalitet og for å vinne.

- Ikke siden Liverpool-laget jeg spilte på sent på 80-tallet har klubben spilt slik spennende fotball. Jeg har aldri sett Liverpool reise til Old Trafford og ha to spillere på topp hele tiden. Budskapet var klart: «La dem bekymre seg om oss.» Vi var laget som stilte gjentagende spørsmål og dominerte fra start til slutt.

- Rodgers er modig. Han er den beste manageren vi har hatt på lenge. Det han har oppnådd i å omforme klubbens skjebne har vært fantastisk.

- Søndagens 3-0-seier mot United var et tydelig budskap. Hvis vi hadde avsluttet bedre, ville det ha blitt fem eller seks.

- Vi har egentlig spilt bedre mot Arsenal og Everton hjemme og Tottenham borte, men når det gjelder resultatet på søndag var det det beste av dem alle. United er vår erkerival. Det var spesielt å vinne så komfortabelt der.