- Blir det tøft, må man bare heve seg

Det måtte en skade til for at Simon Mignolet fikk stå i Liverpool-buret igjen, og belgieren holdt nullen i de fem kvarterene han fikk. Han sier fokuset er det samme selv om han har vært benket.

– Man er alltid nødt til å være klar dersom man sitter på benken eller er andrevalget på keeperplassen. Hva som helst kan skje under oppvarmingen, så jeg prøvde å forberede meg som normalt. Og når man først får sjansen, håper man å gjøre det bra, forteller Mignolet til Sky Sports.

Brad Jones måtte ut med en lårskade etter bare femten minutter av bortekampen mot Burnley i ettermiddag. Det betød at Brendan Rodgers måtte bytte benytte seg av Mignolet for første gang siden Champions League-exiten mot Basel i begynnelsen av måneden.

– Jeg er positiv

– Jeg tar bare hver kamp som den kommer. Jeg skal jobbe hardt og være rolig, noe jeg alltid har gjort, så ingenting forandrer seg for min del. Noen ganger blir ting vanskelig, men da er man bare nødt til å heve seg. Jeg er en positiv fyr, og jeg gir meg aldri, understreker målvakten som Liverpool hentet fra Sunderland for halvannet år siden.

– I dag tok vi de tre poengene, og vi er veldig fornøyde med det, for dette er en veldig vanskelig å stadion å komme til. Jeg var fortsatt litt varm i kroppen fra oppvarmingen, så det hjalp meg litt. Jeg prøvde å forholde meg rolig. Jeg er ikke en type som blir fort stresset, så jeg prøvde bare å fokusere på mitt eget spill.

Gode venner

Han legger til at det ikke er noe negativt mellom Liverpools keepere til tross for en intern kamp om å spille fotballkamper.

– Brad og jeg kommer veldig godt overens. Vi jobber knallhardt sammen. Det var veldig synd for ham at han pådro seg en skade, men jeg er sikker på at han kommer tilbake snart. Vi gjør vårt beste for å bli bedre sammen på trening hver dag.

Mignolet har spilt i totalt 23 kamper – 16 av 18 i ligaen – for Liverpool denne sesongen. Totalt har sisteskansen voktet det røde buret 63 ganger.