- Blir ikke overrasket om Sturridge spiller

WBA-manager Alan Irvine blir ikke overrasket om Daniel Sturridge er å finne i Liverpools lagoppstilling i morgen.

- Jeg tror ikke han er langt unna å være skadefri. Om han vil være på laget? Han var tydeligvis ikke i stand til å spille for Liverpool i en veldig viktig Champions League-kamp på onsdag, men jeg tror ikke han vil være langt unna. Jeg vil ikke bli overrasket om han er å finne i troppen, enten i startelleveren eller som innbytter, sier Irvine til Express & Star.

Irvine tror at West Bromwich kan sjokkere et Liverpool – med eller uten Sturridge.

- Liverpool er et veldig, veldig godt lag. De har uten tvil noen toppspillere. Det blir ekstremt vanskelig å reise til Anfield og vinne, men vi kan klare det, og vi vil reise dit med en følelse av at vi er i stand til det. Vi reiste til Tottenham med tro på seier, og gjorde det veldig bra. Vi var ikke negative. Vi reiste til White Hart Lane og spilte med to spisser. Desom vi hadde reist dit og ikke trodd vi kunne vinne, ville vi ha startet med fem på midtbanen. Men vi startet med to spisser. Dette på grunnlag av hvordan våre spillere har prestert.

- Vi gikk til kampen mot Burnley med en annen plan, men med den samme troen på oss selv. Vi reiser til Anfield vel vitende om at det er et vanskelig sted å få med seg poeng fra. Men kan vi vinne der? Absolutt. Selvsagt kan vi det.