- Chelsea har mange kvalitetsspillere

Chelsea-manager Jose Mourinho truer med å stille et svekket lag mot Liverpool, men de rødes keepertrener vet at London-klubben uansett kan stille et slagkraftig lag på beina.

Chelsea spiller returkamp i Champions League mot Atletico Madrid tre dager etter møtet med Liverpool. Jose Mourinho har derfor truet med å stille et svekket lag mot Liverpool, og engelske aviser skriver at Chelsea-manageren nå har fått tiltalelse til det av klubbeier Roman Abramovich. Chelsea har dessuten skader på keeper Peter Cech, og John Terry, mens Ramires sannsynligvis må ut i karantene. Liverpools keepertrener John Achterberg vet at Chelsea har en stor nok tropp til å stille to lag bestående av kun landslagsspillere.

- Vi vet det kommer til å bli vanskelig mot Chelsea på søndag. De har mange kvalitetsspillere. De har kanskje skadeproblem, men det betyr ingenting ettersom de har 22 landslagsspillere som kan gi alle en kamp, uttaler John Achterberg til Liverpoolfc.com.

- Vi vet at vi må være med fra første minutt og være fokuserte. Vi må behandle hver kamp på samme måte.

- Vi vet at Chelsea har mye hurtighet i laget og er svært organiserte. Vi må finne en måte å komme forbi dem. Vi må starte med samme intensitet, jobbe hardt og jobbe hardt som lag, stå sammen og kjempe for resultatet vi ønsker.

- Vi må bare være fokuserte og organiserte når angrepene blir brutt, men vi har fokus på angrep, og det gir oss problemer bakover noen ganger. Vi har håndtert det bra. Forhåpentligvis kan vi klare å holde nullen i noen av de gjenstående kampene, og det vil hjelpe på.