- Chelsea vil ha et sterkt lag

Brendan Rodgers blåser i antydninger om at Chelsea vil spille med flere unggutter. Søndagens motstander har både en manager og spillere som har bevist at de er vinnere.

- Jeg tror ikke noe på at Chelsea vil spille med unggutter da det er noe de aldri har gjort, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Det har et vidunderlig akademi i klubben, men unge spillere for likevel ikke sjansen til å spille på førstelaget. Det er derfor bare å glemme at de kommer med en rekke unggutter.

- Jeg tror ikke du kan kalle det Chelsea vil mønstre som et svekket lag. Jeg tror kanskje de vil spille med forskjellige lag denne uka, men de vil kjempe og være sterke. Hvis du er Mohamed Salah som er blitt hentet for store penger, eller Andre Schurrle som kostet £20M, eller Frank Lampard, med karer som det synes jeg ikke du kan kalle noe lag for svekket.

- Det er det laget i Storbritannia som har hatt mest suksess over de siste ti år. De har vinnere i sitt lag.

- Jose er en vinner og han vil ikke gi opp. De vil kjempe for seier. Jeg tror det vil bli en vanskelig kamp, uansett hvilket lag han tar ut.

- Jose Mourinho ga meg mulighet til å arbeide med noen fremragende seniorspillere da jeg var i Chelsea. Jeg lært mye av ham når det var snakk om detaljer, og det å være manager dag inn og dag ut hos en av de ledende klubbene i Europa. Jeg vil alltid være takknemlig for det.

- Våre ideer er forskjellige, men mange av våre prinsipper er de samme. Vi prøver å få det maksimale ut av våre spillere.