- City var det beste laget i fjor

Brendan Rodgers synes ikke det var noe å si på at Manchester City vant Premier League i fjor, selv om hans eget lag kom utrolig nære.

- Når vi ser tilbake, så ser vi selvsagt at vi selv hadde en stor sjanse til å vinne tittelen, men det var ikke ment å bli slik, sier Rodgers til Sky Sports.

- Vi kan ikke si noe på at City gikk til topps. Ligaen vinnes etter 38 kamper, og de vant med to poeng. De var det beste laget, slår Liverpool-manageren fast.

- De har vært fantastiske i ligaen i to av de tre siste årene. De slo oss på målstreken i fjor, og vi hadde to fantastiske kamper mot dem. Det blir en tøff kamp i morgen. De har gjort det veldig bra, og har en rekke vidunderlige, rutinerte spillere i sine rekker.

- De har satt sammen et lag for å vinne, og det er hva de har gjort. Manuel har gjort en flott jobb etter at han kom inn forrige sesong, og har ledet gruppen godt.

- De ønsker selvsagt å vinne tittelen igjen, og er sultne på suksess. Vi vet at hver eneste kamp mot dem siden jeg kom til Liverpool har vært en god kamp, og det er alltid en vanskelig kamp, så vi forventer en ny vanskelig kamp.

- Vårt mål for sesongen er å holde klubben i Champions League også neste år. Det er viktig for at klubben skal fortsette å vokse. Men vi ønsker også å vinne et trofé denne sesongen. Vi har brukt to år på å bygge et skikkelig solid miljø her. Vi har en veldig spennende struktur på plass nå, og den tar vi med oss inn i ligaen.

- Som gruppe ønsker vi å fortsette fremgangen, og se om vi kan ta det ekstra steget som kreves for å vinne et trofé, samtidig som vi ønsker å gjøre det så godt som mulig i ligaen.

Rodgers mener at Raheem Sterling og Daniel Sturridge blir svært viktige for Liverpool denne sesongen.

- De er to vidunderlige talent. Studerer du dem individuelt, så ble Daniel ansett som et problembarn før han kom til Liverpool. Han hadde visstnok dårlige holdninger og primadonnanykker. Det har ikke jeg sett noe til. Han er et vidunderlig talent som har gjort 36 mål på 50 kamper for Liverpool. Det er en utrolig statistikk. Han har verktøyet som kreves for å bli en verdensklassespiller.

- Raheem Sterling er en veldig spennende spiller. I en alder av 19 år frykter han ingen, og har forbedret spillet sitt. Han er ving, men nå ser du ham også skjære inn i banen. Han har en god touch, og spiller ballen raskt. Dette er to store talent.