- Cupfinale for Oldham

Simon Mignolet advarer mot å ta lett på Oldham i FA-cupens 3. runde. Liverpool røk ut mot nettopp Oldham forrige sesong.

Dette blir tredje sesongen på rad at Liverpool møter Oldham i FA-cupen. Forrige sesong tapte de røde 2-3 borte i 4. runde, mens i 2012 ble det 5-1-seier på Anfield i 3.runde.

- For dem er det en cupfinale. Det er en stor kamp som de ser frem til. De vil komme hit og vise alle hva de kan klare på et stadion som Anfield, uttaler Simon Mignolet til Liverpool Echo.

- Vi må sørge for at vi er profesjonelle og gjøre en jobb.

Liverpools målsetting for sesongen er en plass i Champions League, men Mignolet ønsker også suksess i FA-cupen.

- Vi ønsker å vinne hver kamp. Det er ingen forskjell om det er FA-cup, Capital One Cup eller andre kamper. Vi skal forberede oss og sørge for at vi får ut det vi kan av kampen.

- Jeg så alltid FA-cupfinalene da jeg vokste opp i Belgia. Det er en meget viktig turnering. Det er en stor mulighet ettersom du kan få spille på Wembley, men det er langt dit for oss..

- Den neste kampen er den viktigste. Før du kommer så langt må du vinne mange kamper. Det blir ingen enkel kamp mot Oldham

- Vi må forberede oss på en profesjonell måte og sørge for at vi er klare når kampen kommer.

Hvis Mignolet spiller mot Oldham på søndag, kan han holde buret rent i andre kamp på rad for første gang siden åpningsuken av sesongen. Mot Manchester City og Chelsea gjorde 25-åringen kostbare feil som resulterte i scoringer.

- Det er en forskjell på å være hard mot deg selv og sørge for at du lærer av det du har gjort tidligere og sørge for at du ser frem til neste kamp.

- Du må gå ut på banen med riktig tankemåte, og så langt har ikke det vært et problem for meg. Jeg tar ikke av etter en god forestilling, og jeg blir ikke nedbrutt når det blir litt tøffere.

- Seieren mot Hull var nettopp det vi ønsket etter kampene i julen. Det var viktig å komme tilbake på vinnersporet. Hull er ingen enkel motstander, og det så vi på bortebane.

- Jeg synes vi håndterte kampen på riktig måte, scoret to mål og holdt buret rent. Det er det du ønsker å gjøre på hjemmebane.

- Vi er tilbake på 4.plass, og vi kan se frem mot cupkampen på søndag.