- De ber meg ta det med ro

Jordan Henderson viser så stor treningsiver at trenerne av og til må be ham roe seg ned og hvile litt.

- Av og til blir folk nødt til å fortelle meg at jeg må hvile. Jeg liker å gjøre litt ekstra etter treningsøktene. Det er noen av oss som blir igjen for å skyte litt, eller drive med andre ting. Men av og til må du la beina hvile litt, slik at du er uthvilt foran neste kamp, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Vi har kunnskapsrike folk i klubben, som forteller deg når du kan gjøre litt ekstra trening, og når du ikke kan gjøre det, fortsetter midtbanespilleren.

- Vi har en god fysisk trener i Ryland Morgans, og gode trenere i helsestudioet også. De sørger for at vi er godt fysisk forberedt til kampene.

- Enkelte dager kjører vi styrektrening og sprinttrening, slik at vi sørger for at vi er i best mulig forfatning. Trenerne skal ha honnør. Dersom vi gjør som de sier, bør vi være i fin form til helgen.

- Restitusjon er også viktig. Det er spesielt viktig i dagene etter kamp. Det er også viktig at du spiser riktig. Vi driver med restitusjonstrening i et par dager etter kamp. Da er vi i svømmebassenget, tøyer en del og gjør slike ting. De første par døgnene etter en kamp er svært viktige med tanke på neste kamp.