- De har vært strålende

Glen Johnson setter pris på å ha flere fra klubblaget i landslagstroppen, og tror Jordan Henderson og Raheem Sterling vil imponere dersom de får sjansen i VM.

Liverpools høyreback har nylig rundet 50 landskamper, og er rutinert i den engelske landslagstroppen etter debuten for 11 år siden. Han er en av fem røde i troppen som drar til Brasil neste måned.

 

- Det er flott å se flere Liverpool-spillere i England-troppen. Raheem og Jordan han vært strålende for oss, og i hjemlig serie har de vært fantastiske. Jeg er sikker på at de vil få muligheten til å imponere og spille en rolle, sier Johnson til SkySports.

 

- De har vært fantastiske sammen. De jobber godt sammen både når vi har ballen og når vi ikke har den. For meg som ser dem hver uke i Liverpool, så ønsker jeg se dem sammen.

 

- Raheem er like effektiv på venstre og høyre side. Han kan overraske, og det er ikke så mange i VM som har spilt mot ham, så forhåpentligvis vil det være positivt for oss og gi oss en fordel.

 

29-åringen tror klubbkamerat Luis Suarez blir spilleklar i tide etter sin meniskoperasjon.

 

- Han tror ikke det er så ille, så han tror han blir klar. Mitt eneste fokus er personlig, og at jeg ikke ønsker å se ham skadet. Han er en fin fyr, og vi kommer godt overens, så det er klart jeg ikke ønsker at han skal være skadet. Vi må bare fokusere på oss selv og la alle andre fokusere på de andre lagene.