- De har verdensklassespillere i hver posisjon

Liverpool står uten ligaseier siden møtet med QPR i oktober, men Crystal Palace-manager Neil Warnock påpeker vet at London-klubben må spille på sitt beste for å slå de helrøde.

Liverpool sliter med å finne veien til nettmaskene. Daniel Sturridge er den eneste av klubbens spisser som har scoret i Premier League denne sesongen, men han er ute med skade til over nyttår.

- Jeg skulle ønske at jeg hadde deres problemer. De har verdensklassespillere i hver posisjon. Det er bare å se på spissene de har. To av dem liker jeg meget godt selv, uttaler Neil Warnock før møtet med Liverpool.

- Jeg synes Balotelli er en fantastisk spiller. Rickie (Lambert) er også god. De har ulike kvaliteter.

Palace har tapt fire av de seneste fem ligakampene. Warnock håper at London-klubben kan ta sin første seier siden 2-0-triumfen hjemme mot Leicester 27. september. Det er deres eneste ligaseier på Selhurst Park så langt.

- Vi vet at vi må spille meget bra. Jeg ønsker bare å gi dem problemer. Det kommer til å bli en flott kamp. De har gode spillere. Det er en ny mulighet for oss til å vise hva vi er gode for mot et sterkt lag.

- Vi må bare være klare, ha fokus på oss selv og spille vårt eget spill. Vi ønsker å gi dem en god kamp.

Forrige sesong endte tilsvarende oppgjør 3-3 etter at Liverpool hadde ledet 3-0 frem til elleve minutter før slutt.

- Jeg så kampen om igjen i forrige uke, og det var fantastisk. Liverpool kunne ha ledet 7-0, men Suarez misbrukte så mange sjanser. Det var så spennende, en flott kamp. Det er derfor vi elsker fotball.

- Vårt forsvar må ha en ny overbevisende opptreden slik vi hadde mot Manchester United. Vi må også skape litt mer selv.

Palace har bare scoret fem mål på fem hjemmekamper i ligaen.

- Vi må skape litt mer.  Motstanderne synes kanskje at vi har vært litt forutsigbare så langt. Vi har hatt enkle sjanser i de tidligere kampene, men vi har ikke vært i stand til å sette dem.

- Vi kan ikke synes synd på oss selv. Vi har ytterligere åtte kamper frem til januar. Vi må score flere mål. Vi har en god spillergruppe. Vi må tilbake til grunnprinsippene.