- Det beste laget i ligaen

Brendan Rodgers tror det blir tøft å møte ligalederen til helgen. Han omtaler Chelsea som det beste laget i ligaen for øyeblikket, og skryter av trio.

Da Liverpool og Chelsea møttes i april vant de blå fra London 2-0, og knuste drømmene om ligagull på Anfield. Denne gang kommer José Mourinhos menn ubeseiret til L4, og med klar ligaledelse.

 

- Det er åpenbart en stor kamp. I kampen forrige sesong spilte vi bra i 70 minutter, men fikk ikke gjennombruddet og resultatet. Vi har lært fra det. Dette er en ny utfordring, og det vil bli en veldig tøff kamp for oss, sa Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse.

 

- De er ubeseiret og det beste laget i ligaen for øyeblikket, og det er derfor de er på topp. Men når vi spiller på Anfield, uansett motstander, har vi tro på at vi kan gå og få et godt resultat.

 

- De var sterke i fjor. De har spillere med stor erfaring både nasjonalt og i Europa, og det hjelper dem mye. Legg til spillerne som har kommet inn. I Diego Costa har du en av toppspissene i verden. Cesc Fabregas er så kreativ, mens Eden Hazard er en av de beste unge spillerne i verden for øyeblikket.

 

Rodgers må komme opp med en plan for å slå sin tidligere sjef José Mourinho.

 

- Du analyserer alltid motstanderen for å se hvor du kan få til noe. Defensivt er de veldig sterke, og de spiller mye på kontringer. I dag har vi jobbet litt med det, og i morgen vil vi finjustere taktikken. Forhåpentligvis vil det være en kamp som gir oss en «kickstart».