- Det blir som en finale

Lucas tror små marginer kan bli avgjørende i storoppgjøret i Manchester i morgen, og at de fire gjenstående kampene i mars kan gi et stort hint om sesongutfallet.

- Det dreier seg om små marginer. Vi vet vi er i stand til å score og det gjelder å ta vare på sjansene. Samtidig må vi sørge for, ikke minst i en bortekamp som den mot Manchester United, at vi holder tett bakover. Vi vet at de har kvalitetsspillere som er i stand til å straffe oss, oppsummerer Lucas Leiva til Liverpoolfc.com foran Manchester United mot Liverpool på søndag.

- Det er en type kamp hvor du glemmer hvor lagene er plassert i ligaen og det blir som en finale. Vi vet hva det betyr for begge klubbene å vinne disse kampene.

- Med den sesongen som vi har og måten Manchester United har spilt på er vi trolig favoritter, men vi vet det er en stor kamp. De har mange store spillere, slik at vil være 50-50 for å være ærlig, og det er alltid en fordel å spille hjemme.

- Vi har imidlertid vist denne sesongen at vi kan slå hvem som helst og vi har allerede beseiret dem på Anfield.

- Vi har en rutinert tropp og har ikke råd til å ta av. Vi vet at et tap kan forandre på mye og bare gå til hver kamp slik vi har gjort hele sesongen.

Lucas pådro seg en kneskade mot Aston Villa i januar og er nå spilleklar igjen etter to måneder på sidelinjen. Brasilianeren er med i troppen mot Manchester United, men de fleste tipsene går i retning om at han vil starte på benken på Old Trafford.

- Jeg er klar igjen og jeg vet at laget gjør det meget bra. Alle er nå friske med unntak av Jose Enrique, og det er et fint tidspunkt å ha alle tilgjengelige igjen. Vi gir manageren alternativer og jeg vil arbeide så hardt som mulig da det vil være viktig for meg å få spille kamper, ikke minst foran sommeren og VM.

- Vi har hatt en god uke til å forberede oss på til denne kampen og vi står nå foran en rad med virkelig viktige kamper. Vi har to bortekamper og så to hjemmekamper, trolig vil disse fire kampene si mye om hvordan topp fire vil se ut.