- Det er fremgang

Steven Gerrard mente at kampen mot Everton var et skritt i riktig retning, men at det fortsatt er mye å gå på. Kapteinen sier at Mario Balotelli også vil bli bedre.

- Jeg synes det var stor fremgang i dag angående vårt spill, forklarte Stevie G til BT Sport etter at Everton fikk med seg et poeng som følge av en utligning på overtid.

- Jeg sa før kampen at vi måtte ha større intensitet med og uten ballen, og jeg følte vi gjorde alt unntatt å komme helt over målstreken.

- En må berømme Jagielka, det var en vidunderscoring. En type mål du bare får en gang i karrieren. Ut fra hva vi skapte av sjanser over de 90 minuttene er vi skuffet over ikke å ha tatt alle tre poengene.

- Vi må bli enda bedre, vi er alle klar over det. Dette er ikke den starten vi ønsket, men det har vært mange forandringer her. Vi er klar over at vi har mye å gå på og vi vil bli bedre.

- Du har en følelse etter hvor på banen det er når du får et frispark, kommenterte Gerrard på spørsmål på hans utligning. – Mario hadde en følelse for noen i første omgang og hadde et forsøk som nesten lykkes.

- Du må ha alternativer i laget når det gjelder frispark. Når jeg så hvor det skulle tas fra hadde jeg lyst til å prøve, og jeg er takknemlig for at jeg traff riktig.

- Jeg tror Mario gjorde alt i dag unntatt å score. Han hadde en stor sjanse til å avgjøre det. Jeg er imidlertid sikker på at jo mer han blir etablert og jo mer han kjenner sine lagkamerater, da vil han begynne å sette slike muligheter.