- Det er med stor motvilje vi lar Suarez gå

Brendan Rodgers påpeker at ingen enkeltperson er større enn Liverpool FC. Klubben gjorde alt den kunne for å beholde Suarez, men at spilleren fikk innvilget sitt ønske etter lange diskusjoner.

- Luis er et meget spesielt talent. Jeg takker ham for rollen han har spilt i klubben de to seneste årene, i løpet av min tid i Liverpool, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg tror han vil være den første til å innrømme at han har blitt en bedre spiller i den perioden, sammen med laget, og har hatt nytte av å være her, mens vi har hatt nytte av å ha ham her.

- Klubben har gjort alt den kunne over en lengre periode for å forsøke å beholde Luis Suarez. Det er med stor motvilje og etter lange diskusjoner at vi til slutt ble enige om å innfri hans ønske om å flytte til Spania for nye opplevelser og utfordringer. Vi ønsker ham og hans familie alt godt. Vi vil alltid se på dem som venner.

- Vi er fokusert på fremtiden. Vi streber etter å fortsette fremgangen vi har hatt og bygge videre på forrige sesongs utmerkede prestasjon i Premier League.

- Jeg har tro på at vi kan forbedre oss videre som lag og bli sterkere denne sesongen når vi skal konkurrere på alle fronter – hjemme og i den beste klubbturneringen i verden, Champions league.

- Hvis det er én ting historien til denne flotte klubben har lært oss, så er det at Liverpool FC er større enn ethvert enkeltindivid. Jeg håper at våre supportere fortsetter å drømme og har tro på at vi tar oss fremover. Med fortsatt forbedring og fremgang vil vi sammen bringe suksessen vi alle ønsker og fortjener.