- Det hadde vært magisk å få spille

Rickie Lambert innrømmer at det hadde vært magisk å få spille mot Real Madrid i morgen. 32-åringen gleder seg uansett til begivenheten.

- Det ville ha vært utrolig å bli involvert i kampen. Jeg gleder meg. Det blir en spesiell kveld, og jeg ser virkelig frem til den. Klubben har ventet i flere år på en kamp som denne. Dette er belønningen for hva laget oppnådde forrige sesong, gjennom prestasjonene deres da, sier Lambert til Liverpool Echo.

- Vi skjønner at vi skal møte et av de beste lagene i verden, men vi er opprømte. Vi kan matche hvem som helst, spesielt på hjemmebane. Når vi er i slag kan vi slå hvem det skal være. Det er eksakt hva vi vil tenkte foran kampen i morgen. Vi vil forsøke å kapre de tre poengene, fortsetter scouseren.

- En av grunnene til at jeg har tro på at vi kan vinne er fansen. Det er stort for dem å få oppleve kvelder som dette igjen. Forhåpentligvis blir det mange flere.

Lambert har ellers en forklaring på hvorfor han ikke har lykkes i Liverpool-trøya ennå.

- Det er hele denne Liverpool-greia. Gutten fra Liverpool, som har holdt med Liverpool hele livet, som skriver under for Liverpool. Dette ble trolig en for tung bør for mine skuldre, og jeg tenkte for mye på det. Jeg er best når jeg ikke bryr meg om hva andre folk sier, når jeg er avslappet og bare fokuserer på eget spill. Når jeg er i min egen lille verden. Jeg må finne tilbake dit. Ikke prøve for hardt, og ikke kritisere meg selv for det som har skjedd de siste par månedene. Ikke tenke for mye på det.

- Ikke misforstå meg, jeg er fortsatt fokusert, men nå handler det om å fokusere på riktig måte. Det er noe jeg har snakket med Dr Peters om littegrann. Jeg har hatt samtaler med ham, akkurat som alle de andre spillerne har, og det er til stor hjelp.

Liverpools lag har ikke funnet tonen så langt denne sesongen, noe som Lambert også har en forklaring på.

- Vi må huske på alle forandringene som er gjort i klubben. Jeg er bare et eksempel på dette. Jeg ønsker å gi alt, men noen ganger får du det bare ikke til. Noen ganger tar det litt tid.

- Vi har nye spillere som skal venne seg til klubben, og som vil spille mer og mer sammen. Jeg er sikker på at vi de kommende ukene vil få se et sterkere Liverpool-lag, som vil gjøre det bedre både i ligaen og i Europa.

- Vi er kommet til et viktig stadium i sesongen for oss. Vi må begynne å vinne. Vi står foran noen kamper nå som alle i klubben vil elske. Hver uke er det en ny stor kamp. Jeg har aldri opplevd dette som spiller tidligere, men det er strålende. Det er hva du ønsker å være en del av som spiller.

- Når du har sju kamper på bare tre uker, vil det bli muligheter for alle i troppen. Du må være klar til å ta vare på muligheten når den kommer.

- Jeg tror vi er nødt til å få med oss poeng fra de to kampene mot Real Madrid. Derfor må vi gå til denne hjemmekampen med tro på at vi skal ta alle tre poengene, og vi er mer enn kapable til det.

- Real Madrid har trolig den beste troppen i turneringen, men det betyr ikke nødvendigvis at de vil vinne kampen. Vi har en utrolig god tropp selv, og alle spillerne står klare til å vise nettopp det.