- Det perfekte spisspar

Aly Cissokho beskriver duoen Luis Suarez og Daniel Sturridge som det perfekte spisspar.

Suarez og Sturridge har til sammen gjort 34 mål så langt denne sesongen. Og det i en sesong hvor Suarez var suspendert de første fem kampene, mens Sturridge har vært ute i 7 uker med en ankelskade.

- De er to spillere som virkelig utfyller hverandre. Daniel liker å ha ballen i beina, og utfordre spillere, og forsøker alltid å få ting til å skje. Luis Suarez liker å komme seg bak forsvaret og inn i et område hvor han kan avslutte og score mål, oppsummerer Aly Cissokho til Liverpoolfc.com.

- De er spisser med ulike spillestiler, og det er hva du trenger. Du må kunne variere på ting for virkelig å kunne nedsable motstanderne, fortsetter venstrebacken.

Suarez har gjort utrolige 22 mål på 16 ligakamper. Det er ni flere enn nestemann på toppscorerlista i Premier League, Manchester Citys Sergio Aguero. Mens Sturridge var ute i åtte matcher fra den 23.november gjorde Suarez 11 mål på egen hånd. Mot Stoke fant duoen tonen igjen umiddelbart, og Cissokho forventer nå å se mer til den målkåte duoen mot Aston Villa i morgen. Dersom begge starter kampen vil det være første gang de starter en kamp sammen siden 4-0 seieren over Fulham i november.

- Vi har selvsagt hatt Luis i toppform en stund allerede. Han har dundret inn mål. Nå som Daniel er tilbake, er det en skikkelig bonus for oss. Han vil være opplagt, og kan gi oss variasjon i angrepsspillet. Vi får se om han kommer inn som innbytter, eller om vi starter med to spisser på topp.

- Det er alltid positivt å ha en kar som Daniel Sturridge på laget, som kan utgjøre en forskjell i angrep.