- Det var definitivt straffespark

Jordan Henderson er ikke i tvil om at dommer Jon Moss tok en riktig avgjørelse da han ga Liverpool straffespark mot Aston Villa.

- Det var straffespark. Det var kontakt, og det var definitivt straffespark, uttaler Henderson til Liverpool Echo.

- Av og til er det alt for lett å legge skylden på Luis. Fordi det var Luis Suarez vil folk si at det ikke var straffespark, men jeg har sett situasjonen om igjen, og dommeren tok en riktig avgjørelse, fortsetter midtbanespilleren.

- Aston Villa skal ha honnør for at de gikk til kampen med en plan, og deres taktikk de første 20-30 minuttene fungerte. Det ble vanskelig for oss å få til noe spill, og vi presterte ikke opp mot vårt beste. De spilte med en diamantformasjon med Weimann bak meg og Stevie.

- De hadde mange mann på midtbanen, for å stusse ballen videre til Benteke. Det var vanskelig å håndtere til tider.

- Vi må forsvare oss bedre som lag. Det handler ikke bare om den bakre fireren og keeperen, men hele laget. Det er noe vi helt klart må jobbe med.

- Etter at vi endret formasjon håndterte vi ting litt bedre, og kom oss tilbake i kampen. Etter at vi utlignet til 2-2 var det fortsatt over en halvtime igjen. Vi ønsket å presse på videre og score et vinnermål, men klarte det ikke.

- Vi er skuffet. Vi har høye forventninger til hjemmekampene våre. Vi ønsker å vinne hver eneste kamp. Dessverre klarte vi ikke det denne gangen, men det gode er at vi viste karakterstyrke og evne til å kjempe oss tilbake etter å ha ligget under med to mål. Vi viste at vi ikke akter å bli slått.

- Villa slo oss 3-1 på Anfield forrige sesong, og vi tapte også i Stoke forrige sesong. Så betrakter man det på den måten er det fremgang å spore.

Neste oppgave for Liverpool er nå 4.runde i FA-cupen borte mot Bournemouth kommende lørdag.

- Vi skal ta oss inn igjen i løpet av de kommende dagene, og så skal vi forberede oss til den kampen, og sørge for at vi er klare for oppgaven. Det blir en vanskelig kamp, men vi ser frem til den. Vi vil reise dit med selvtilliten intakt, og forhåpentligvis kan vi få et godt resultat, avslutter Henderson.