- Dette blir veldig spennende

Brendan Rodgers er oppglødd etter trekningen av gruppespillet i CL, og spesielt det at man vil møte regjerende mester Real Madrid.

- Først og fremst er det veldig spennende, var den første reaksjonen til Brendan Rodgers overfor liverpoolfc.com etter at Liverpool trakk Real Madrid, Basel og Lodogorets i gruppe B i Champions League.

- Det er dette vi arbeidet hardt for forrige sesong, å få Liverpool tilbake i den turneringen som har gjort klubben så kjent.

- Uansett hvem vi kom til å møte ville det bli spennende, men å få regjerende mester Real Madrid i vår gruppe var noe spesielt. Jeg tenker allerede på Anfield og kampen mot dem.

- Det er også to andre gode lag som er med, men vår utfordring og vår målsetting er å komme oss videre fra gruppespillet.

- Det vil være et veldig stolt øyeblikk for meg når jeg skal lede Liverpool i Champions League, men jeg vil være enda mer stolt på vegne av spillerne og supporterne og hva de har lagt ned for å komme hit.

- Det å få se flagget tilbake på midten av banen og høre supporterne støtte sitt lag slik de gjør, det kommer til å bli en utrolig opplevelse.