- Dette har vært en fantastisk uke

Trener for Liverpool U21, Michael Beale, var rimelig fornøyd selv etter tap mot Man City, og alle på akademiet gledet seg over Jordan Rossiter, Jordan Williams og også Suso på førstelaget.

- Det var en vanvittig kamp, hvor det dreide seg om hvem som kunne ta vare på fleste sjanser, sier Beale til LFC etter at man tapte 4-3 mot Manchester City denne uka.

- City var effektive i 1.omgang, da vi brente et par gode sjanser, mens vi ga det vi hadde i 2.omgang og på en annen dag kunne ha spilt uavgjort eller til og med vunnet.

- Totalt sett er jeg godt fornøyd med det spillet vi visste. Vi slapp inn noen mål på avgjørende tidspunkt, og en må også legge til at City er det beste laget vi har spilt mot og de har noen virkelig gode spillere.

- Adam Phillips er født i 1998 og scoret to mål i en fremragende debut.

- På tirsdag spilte Jordan Rossiter og Jordan Williams på Anfield for førstelaget, mot Middlesbrough, og uansett hvordan det hadde gått med oss på U21 ville dette vært en fantastisk uke for akademiet.

- Den ene Jordan scoret i åpent spill og den andre i straffekonkurransen, og vi hadde også Suso som har en fortid her på akademiet og som kom inn og scoret.

- Det har gitt alle her et stort løft.