- Dette kan være Aspas sitt gjennombrudd

Kolo Toure tror at scoringen mot Oldham kan føre til at Iago Aspas endelig klarer å etablere seg i Liverpool-laget.

£8M-kjøpet fra Celta Vigo spilte sin 11.kamp for Liverpool og gjorde sitt første offisielle mål for klubben, da Oldham ble slått 2-0 på Anfield.

- Scoringen vil definitivt forandre ham. Aspas gjorde det veldig bra, og vi er veldig glade på hans vegne, sier Toure til Liverpool Echo.

- Han har ikke spilt så mange kamper etter at han kom til klubben, men nå gjorde han et flott mål for oss.

- Premier League er en tøff liga. Det er den beste ligaen i verden. Han er en ung spiss som var fantastisk for Celta Vigo. Vi vet hva han er kapabel til. Han trenger bare tid, mener Toure.

- Det er veldig viktig for en spiss å score mål. Selvtilliten deres kommer fra å score mål.

Toure karakteriserer avansementet i FA-cupen som viktig for Anfield-klubben.

- Det var viktig for oss å avansere i turneringen. Disse kampene kan være veldig vanskelige. Vi må gi honnør til Oldham, som spilte veldig bra. De kom hit uten frykt. Men jeg syntes vi kontrollerte kampen veldig bra. Vi ble aldri nervøse, noe som var viktig, og nå er vi i neste runde.

Liverpool måtte avslutte kampen med ti mann, etter at Daniel Agger ble skadet like etter at de røde hadde gjort sitt tredje og siste bytte. Echo opplyser at dansken vil gjennomgå en scan i morgen. Må han stå over kampen mot Stoke neste helg blir det trolig Toure som vikarierer for visekapteinen i Liverpools midtforsvar.

- Jeg håper vi ikke får dårlige nyheter om Daniel. Vi har vært gjennom en tøff periode, med mange kamper. Vi spiller i en veldig tøff liga.

- Alle i troppen gir 100% hele tiden på trening og i kamper, og da kan du lett pådra deg skader. Det er en del av sporten. Vi har andre spillere som kan komme inn og spille. Men det er ikke lett når du må gjøre mange endringer på laget. Det var imidlertid dette pre-season handlet om, at alle skal være vante med å spille med hverandre. Før ligaen starter vet du at alt kan skje. Vi må venne oss til det, og jobbe videre.

- Det er veldig vanskelig å få spilletid her, så når du får sjansen til å spille må du være klar. Vi må fortsette å vinne, avslutter Toure.