- Dette kan være et vendepunkt

Jordan Henderson håper at seieren over West Bromwich skal vise seg å bli et vendepunkt i Liverpools sesong.

- Dette kan være et vendepunkt for oss. Spillemessig kan vi bli bedre, men de tre poengene var viktige. Denne gangen handlet alt om å vinne, sier Henderson til Liverpool Echo.

- Vi savnet selvsagt et par av våre beste spillere, men når de kommer tilbake etter landskampene vil det bli et stort løft for oss. Forhåpentligvis kan vi oppnå noen gode resultater i tiden som kommer, og få fart på sesongen. Vi har mye kvalitet i gruppen, og ting kan forandre seg veldig raskt.

- Jeg synes ikke vi har spilt direkte dårlig denne sesongen. Mot Tottenham på bortebane var vi veldig gode, og vi var også veldig gode hjemme mot Everton. Jeg følte vi gjorde nok til å vinne forrige helg. Vi var bedre enn Everton, og burde ha vunnet, men slik er fotballen og det er tøffe tider. Vi måtte bare tåle den smellen.

- Vi presterer ikke stabilt på samme nivå som forrige sesong, men det vil komme. Vi har nok kvalitet i laget til å komme oss tilbake på det nivået hvor vi var. Vi må bare fortsette å jobbe hardt på treningsfeltet, fortsette å vinne kamper, og det vil komme.

Henderson var imponert over midtbanekollega Adam Lallanas innsats mot West Bromwich.

- Adam gjorde det bra på den første scoringen, der han skar innover, og jeg spilte vegg med ham, og han avsluttet flott. Adam har vært strålende i flere uker nå. Han er i ferd med å komme i form etter skaden som holdt ham ute lenge. Han virker skarp. Det var en god avslutning når han scoret, og jeg syntes han var strålende gjennom hele kampen.

- Adam er en viktig spiller for oss denne sesongen, så forhåpentligvis fortsetter han på samme måte. Han hjalp oss å ta initiativet. Du kan slå ballen til ham, og han vil alltid ta den med seg fremover. Han kommer inn bak motstanderens midtbane og driver oss fremover, noe som er veldig viktig.

- Vi viste god karakterstyrke. Spesielt etter at det ble 1-1. Vi vet vi spilte alt for dårlig mot Basel. Prestasjonsnivået var ikke på det nivået det bør være.

- Stevie er vår leder, og vi ser opp til ham, men vi vet at vi som individer ikke hadde spilt godt nok. Vi satt i garderoben etterpå og sa til oss selv at «dette var ikke godt nok».

- Vi forandret formasjon, slik at jeg og Philippe Coutinho kunne spille lenger fremme mot WBA, slik at vi kunne komme oftere inn i feltet. Heldigvis scoret jeg et mål, noe som var viktig, da vi måtte vinne kampen.

Mot slutten av kampen skjelte Henderson ut Steven Gerrard for å ikke ta ballen ned mot cornerflagget og få tiden til å gå.

- Jeg fortalte ham bare at han skulle ta med seg ballen ned i hjørnet, etter at han slo en pasning i jakten på et mål til. Jeg tror ikke det er noe jeg gjør så ofte!

- Jeg lærer mye av Stevie. Jeg følte presset på det tidspunkt i kampen, og syntes at vi burde ha holdt ballen i hjørnet, men for å være fair mot Steven så slo han en flott ball inn i feltet, og vi kunne ha scoret på den.