- En av de beste pasningene jeg har slått

Jordan Henderson er meget fornøyd med den målgivende pasningen han slo til Raheem Sterling i forkant av Liverpools første mål mot Southampton. Men samtidig deler han æren for pasningen med målscorer Sterling.

Henderson gjenvant ballen med to sterke taklinger på midtbanen før han sendte i vei langpasningen som åpnet Southampton-forsvaret.

- Det er nok en av de beste målgivende pasningene jeg har slått ja, konstaterer Henderson til Liverpoolfc.com.

- Samtidig må jeg påpeke at det var et flott løp av Raheem og en meget god avslutning også. Så han skal ha mye av æren. Han timet sitt løp og sin posisjonering perfekt, og avslutningen var strålende.

- Vi er flere på midtbanen som liker å vinne tilbake ballen så raskt som mulig, og sette fart på spillet i overgangsfasen. Heldigvis klarte jeg det. Det viktigste er at du bidrar til et godt resultat.

- Målgivende pasninger er viktige i fotball, og du ønsker å bidra så mye som mulig. Om det er gjennom scoringer eller målgivende pasninger spiller ikke så stor rolle. Det betyr egentlig ikke så mye hvem det er som scorer.

Henderson innrømmer dog at Liverpool ikke spilte opp mot sitt beste i ligaåpningen.

- I ligaåpningen er det viktigste å ta tre poeng og få en god start. Jeg synes ikke vi spilte så bra som vi vet vi kan. Spillet vårt fløt ikke like bra som det normalt gjør. Men du vil ha dager som dette.

- Southampton må også få skryt for måten de kom til Anfield og spilte på. Vi fant løsningen til slutt, og kom oss gjennom og vant kampen.

- I fjor vant vi 1-0 i åpningskampen mot Stoke, og i sluttminuttene fikk Stoke straffespark som Simon Mignolet reddet. Da så vi oss ikke tilbake. Forhåpentligvis får vi en gjentagelse av det denne gangen også.