- En flott signering

Jordan Henderson er opprømt over debuten til Lazar Markovic. Serberen spilte første omgang mot Olympiakos. Fornøyd med spillerkjøpene i sommer.

- Jeg synes han var strålende. Det var hans første kamp og han fant seg veldig bra til rette. Han fikk stadig ballen, utfordret og virket livlig. Jeg tror han vil være fornøyd med kampen, uttaler Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Han er meget kreativ. Han er god med ballen, spiller vegg og går på løp i bakrommet hele tiden, så han er en stor trussel fremover, spesielt på kontringer. Han er en flott signering og et stort pluss for oss.

Før avspark offentliggjorde Liverpool signeringen av Dejan Lovren.

- Han er en strålende signering. Vi har gjort noen meget gode kjøp i sommer, og han er en topp forsvarer.

- Jeg har snakket med Adam (Lallana) og Rickie (Lambert) om ham, og de sier han er en glimrende forsvarer og en stor spiller, så han bør være en flott tilvekst til troppen.

Liverpool spilte sin fjerde preseason-kamp for året.

- Hovedsaken er å sørge for at vi jobber på trening, og så tar det med på banen og vinner kamper. I dag er vi glade for det.

- Olympiakos har noen gode spillere og holdt til tider bra på ballen, men jeg synes vi spilte bra og kontrollerte kampen. Vi presset så høyt som vi kunne. Det var mye positivt å ta med seg fra kampen.

Liverpool forlater Chicago og reiser til New York for møtet med Manchester City.

- Det var utmerket her. Det var det samme i Boston. Forhåpentligvis blir det slik også i New York. Fansen har vært fantastisk.

- Det blir en ny stor kamp. Vi vet selvsagt hva Man City står for. De har noen fantastiske spillere, så det blir en ny vanskelig oppgave, men en som vi ser frem til