- En glimrende seier for oss

Brendan Rodgers roste sitt mannskap for måten man spilte taktisk og kjempet på mot Norwich, nå sikter han inn på 100 ligamål. Minnehøytidelighet for Hillsborough ga inspirasjon.

- Dette var en glimrende seier for oss, summerte Brendan Rodgers opp 3-2 seieren borte mot Norwich på pressekonferansen etter kampen. – Det var en virkelig god kamp taktisk, hvor vi måtte forandre flere ganger.

- Begge lagene startet med en diamant. Vi hadde sett på hvordan Neil Adams hadde spilt med sitt juniorlag og analysert de formasjonene han benyttet.  De startet med en diamant mot Fulham forrige uke, mens vi startet med fem på midtbanen for å dominere sentralt.

- Vi fikk to tidlige mål og fortsatte gjennom hele 1.omgang, hvor vi viste kvalitet, spilte uten nerver og hadde kontroll.

- Kreditt til Norwich, de forandret til 4-2-3-1 i pausen. De fikk en scoring og fansen ga dem et løft, og det ville alltid være en tøff kamp for oss.

- Igjen viste vi alle sider ved oss selv. Kvaliteten på spillet, posisjoneringen og bevegelsen i 1.omgang var eksepsjonell. Etter pause måtte vi vise mental styrke, besluttsomhet og motstandskraft, og vi hadde det i bøtter og spann.

- Nå er vi klare for Champions League og ved sesongstart tror jeg alle mente det ville bli vanskelig for oss å få topp fire, som viser den prestasjonen som spillerne har stått for.

- Nå har vi nye mål. Da jeg kom hit hadde laget scoret 47 mål i ligaen, nå har vi 96 og vi ønsker å basere 100 som et av veldig få lag i historien.

- Tidligere uka hang det bannere over veggene på treningsfeltet. Det hersker ekte nostalgi rundt klubben for øyeblikket og det er slik det skal være. Supporterne er stolte av sitt lag.

- Vi hadde en minnehøytidelighet denne uke, som var virkelig rørende og det var også håp for de etterlatte. Jeg brukte noen av ordene til Margaret Aspinall, vi hang dem opp på veggen. Hun snakket om stress og hvordan det kan være vanskelig for deg, men også hvordan det kan inspirere deg til å kjempe.

- Dette er en klubb hvor alle nå drar i samme retning, og vi kjemper alle mot det store målet.