- En god kamp

Brendan Rodgers mente at hans lag leverte en god kamp, selv om man tapte finalen i International Champions Cup 3-1 for Manchester United.

Liverpool tok ledelsen fra straffemerket ved Steven Gerrard, men tre United-mål i andre omgang snudde kampen.

- Jeg syntes det var en veldig god kamp. Begge lag fikk en skikkelig god treningsøkt her, slo Liverpool-manager Rodgers fast på sin pressekonferanse etter matchen.

- Jeg mener vi fortjente å ta ledelsen, og hadde et par sjanser til å øke den også. Det så også ut som vi kanskje skulle hatt et straffespark til.

- Utligningsmålet var skuffende sett fra vårt ståsted, og så slapp vi inn et mål til like etterpå. Det førte til at det ble litt mer strekk i laget vårt. Men totalt sett er jeg fornøyd med hele turneringen, og hva den har gjort for oss.

- Vi har jobbet veldig hardt, og vi tar med oss mye positivt hjem. Nå ser vi frem til den nye sesongen.

- Spillerne er i en veldig bra forfatning nå. Vi savner selvsagt noen, men når Southampton-kampen skal spilles vil vi være klare, og vi ser frem til den kampen.

Raheem Sterling var meget livlig i nattens kamp.

- Jeg syntes han var enestående. En skikkelig trussel. Raheem er taktisk bevisst til å være en så ung spiller, og er spennende å se spille. Når han løper mot forsvarere skaper han mange muligheter. 19 år gammel er han et skikkelig talent som blir bedre hele tiden, konstaterte Rodgers.