- En perfekt kamp

Martin Skrtel ser tilbake på en «perfekt kamp» mot den blå naboen. Beskjeden fra Brendan Rodgers før kampen var at laget måtte spille sitt eget spill.

Liverpool knuste Everton og fikk en luke på fire poeng ned til naboen på den andre siden av parken med 4-0 seieren i går kveld. Martin Skrtel og Kolo Touré fortsatte i midtforsvaret i Daniel Agger og Mamadou Sakho sine skadefravær.

 

- Det er en deilig følelse. Dette var en veldig viktig kamp for oss, med kun ett poeng mellom lagene. Vi visste før kampen at det ikke kom til å bli lett, fordi Everton har vært i god form, men vi ønsket de tre poengene så mye og har alltid selvtillit når vi spiller hjemme, sier slovaken til Liverpool Echo.

 

- Det var en perfekt kamp av oss. Alle jobbet så hardt. Vi hadde stor støtte fra supporterne, og det hjalp virkelig. Vi startet bedre enn dem, og holdt det slik i 90 minutter.

 

- Beskjeden før kampen var at vi måtte spille vårt eget spill. Vi ønsket å være positive, kontrollere kampen og score mål. Det fungerte perfekt i den første omgangen. I andreomgang handlet det om å sørge for at vi spilte på det nivået. Det var deler av kampen hvor vi dominerte, og andre deler av kampen hvor vi lå lavt og spilte på kontringer.

 

Han var glad for å holde nullen i andre kamp på rad.

 

- Vi har jobbet på å forbedre forsvaret hver eneste dag. Det handler ikke bare om målvakten eller den bakre fireren, men at hele laget må forsvare seg bedre. Dette var et stort skritt fremover. Det er alltid fint å holde nullen, men det viktigste er alltid å vinne. Jeg ville heller vunnet 6-4 enn å spilt uavgjort 0-0.