- En svært viktig seier

Jordan Henderson beskriver 2-1 seieren over West Bromwich som svært viktig for Liverpool. Nå håper han på lignende resultater i de kommende kampene.

Henderson gjorde vinnermålet for de røde mot West Bromwich, da han satte ballen lavt i langhjørnet fra en posisjon inne i feltet, etter å ha mottatt en pasning fra Raheem Sterling.

- De tre poengene er veldig viktige. Vi visste dette ville bli en tøff kamp. Jeg syntes West Bromwich spilte veldig bra til tider, men det viktigste for oss i denne kampen var resultatet, og det klarte vi å ro i land, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Vi viste flott karakterstyrke, var målbevisste i vårt spill og kjempet for å vinne kampen. I pausen sa vi at vi måtte finne en måte å vinne kampen på. Det var det viktigste, og det klarte vi.

- Da de utlignet til 1-1 kunne vi fort ha begynt å henge med hodet. Men vi viste flott karakterstyrke ved å stå på videre og vinne kampen. Vi må vise dette mer utover i sesongen, for å få gode resultater og prestere godt på banen.

- Du ønsker ikke å gå til en landslagspause uten å ha vunnet, for da er det så lenge å vente på neste kamp. Det er et annet pluss for oss. Nå kan vi reise bort med litt bedre selvtillit, spille landskampene, og så komme tilbake og se frem mot neste kamp.

Henderson noterte seg for sin første scoring for sesongen da han ble matchvinner i går, og han la også den målgivende pasningen til Adam Lallana ved Liverpools første mål.

- Jeg var henrykt over å være involvert i begge målene, sier 24-åringen.

- De tre poengene var veldig viktige for oss, og jeg syntes laget gjorde det veldig bra og fortjente seieren. Det var fint for meg å spille en rolle i seieren. Forhåpentligvis vil dette gi oss et løft, slik at vi kan vinne flere kamper.