- Er her for å vinne troféer

Adam Lallana har gjort sitt første intervju etter overgangen fra Southampton. Han er i klubben for å vinne troféer. Vil spille med draktnummer 20.

Liverpool har nettopp bekreftet overgangen til Adam Lallana. Midtbanespilleren vil spille med draktnummer 20 - det samme som han brukte i Southampton.

 

- Dette er et stort steg. Liverpool har så mye historie, og etter sesongen de hadde forrige sesong kan jeg ikke vente på å komme i gang, og bygge videre på det. Champions League-fotball er tilbake. Alle sier at atmosfæren på en tirsdag- og onsdagkveld på Anfield er noe spesielt. Lambert er her allerede, og har fortalt meg om det. Det er flott at jeg kan fortsette karrieren min med han også. Det er et spesielt øyeblikk, sier Lallana til LFCTV.

 

Han sier at det gjør det enklere at Lambert også er på plass.

 

- Det er til stor hjelp. Jeg har spilt sammen med ham de siste fire eller fem årene. Vi har hatt flotte karrierer i Southampton og fått til noe spesielt, men vi gleder oss begge til en ny utfordring. Dette er barndomsklubben til Rickie, og en klubb jeg gleder meg til å være en del av.

 

- Jeg er takknemlig for at Southampton aksepterte budet til slutt, og lot meg oppfylle ønsket om å spille for en så fantastisk klubb, med Champions League og kamp om Premier League-titler.

 

Lallana sier han vil være tilbake for pre-seasontrening innen tre uker. Nå skal han på ferie i en uke. Han forteller at ambisjonene som spiller blir endret nå som han er i Liverpool.

 

- Det må de. Det er en svær klubb som ønsker å vinne titler igjen og kjempe i Champions League. Det er ulike mål fra de Southampton har, men jeg skal bare prøve så godt jeg kan.

 

Han har ikke fått satt seg ned og snakket med Brendan Rodgers enda.

 

- Jeg kan ikke si at jeg har pratet med han om detaljer enda, men etter det jeg har snakket med han så virker han som en topp manager. Alle skryter mye av ham, og gir han gode referanser. Alle guttene i England-troppen sa at dersom jeg fikk muligheten til å jobbe med ham, ville det hjelpe karrieren min stort.

 

Han har en melding til klubbens supportere.

 

- Forhåpentligvis kan jeg finne meg raskt til rette, og jeg vil gjøre mitt beste i hele min tid her. Jeg håper at jeg kan bidra med noe for laget, og forhåpentligvis kan vi vinne troféer mens jeg er her, fordi det er grunnen til at jeg er her - for suksess.