- Et trofé vil være en suksess

Etter en vanskelig første halvdel av sesongen konkluderer Brendan Rodgers med at det vil være en suksess dersom Liverpool klarer å løfte et trofé i løpet av vinteren eller våren.

- Målsettingen vår er fortsatt den samme. Vi ønsker å komme blant topp fire i Premier League. Vi vet sesongen er lang, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi må ta ting steg for steg, men poengene kan plutselig renne inn. Vi vet vi vil være mye bedre i annen halvdel av sesongen enn i første halvdel.

- Utfordringen med å komme inn blant topp fire er større denne sesongen enn den var i fjor. Men vi er en klubb som ønsker å vinne trofeer. Dersom vi klarer det, vil det være et nytt steg fremover for oss.

- Vårt mål da sesongen startet var å gjøre det bra i cupene. Kan vi vinne et trofé? Vi har en spennende annen halvdel av sesongen foran oss. Det er godt dokumentert hvor vanskelig den første halvdelen har vært.

- Vårt spill har ikke vært på det nivået vi ønsker, men vi lærer av våre feil, og prestasjonsnivået til hele laget har blitt bedre de siste par ukene.