- Et utrolig spennende kjøp

Tor-Kristian Karlsen har fulgt Lazar Markovic i årevis, og sier at Liverpool får tak i en utrolig spennende spiller dersom handelen går i orden. Portugisisk presse melder at en overgang er i orden.

Ifølge den portugisiske avisen A Bola og en rekke portugisiske journalister er Lazar Markovic det fjerde kjøpet Liverpool gjør i sommer. Liverpool og Benfica skal ha kommet til enighet om en overgangssum på €25 millioner, og en overgang kan komme til å bli offentliggjort veldig snart.

Speider og tidligere sportsdirektør i Monaco, Tor-Kristian Karlsen, mener at røde supportere har all grunn til å glede seg dersom det går i orden.

- Utrolig spennende kjøp. Angriper som kan brukes bak midtspiss eller på kant, men bedre i førstnevnte rolle. Herlig nærteknikk og avansert fotballhjerne, sier Karlsen til liverpool.no.

- Jeg har fulgt han siden 2011. Så han mange ganger for Partizan. Mange andre toppklubber studerte han i samme periode. På det tidspunktet var han noe spinkel, og de fleste interesserte ville vente og se hvordan han utviklet seg fysisk - men prisen var allerede 5-6 millioner euro da han slo gjennom for Partizan, noe som forklarer hvilket talent vi snakker om.

- Kanskje det fortsatt eksisterer noen spørsmålstegn over hvordan han vil tilpasse seg engelsk fotball fra den noe softe portugisiske ligaen, men tror det vil gå bra etter en overgangsperiode. Jeg gleder meg til å se dette driblefantomet i Premier League.