- Et varselskudd

Brendan Rodgers mente at poengtap for Manchester City og Everton viste hvor viktig det er å se mot neste kamp og ikke telle kamper og poeng i Premier League.

Sunderland gjorde Liverpool en tjeneste i går ved å spille uavgjort borte mot Manchester City, mens tap for Everton hjemme mot Crystal Palace garanterer at de røde vil komme minst blant topp tre i Premier League hvis de vinner mot Norwich til søndag. Brendan Rodgers var mest opptatt å fokusere på det siste, selv om hans mannskap nå leder tabellen og vil bli omtalt som favoritter til ligatittelen.

- Vi ser ikke på situasjonen noe annerledes enn ved starten av denne sesongen, svarte Brendan på spørsmål om favorittstempelet fra dagens pressekorps på Melwood.

- Vårt mål før sesongen var å greie å kvalifisere oss til Champions League, og det er noe vi kan oppnå ved å vinne til helgen.

- Resultatene i går var for meg mer et varselskudd enn noe annet. Det at Sunderland spiller en slik kamp mot Manchester City viser bare hvor gode vi var mot dem nylig, da vi hadde full kontroll inntil det sto igjen et kvarter av kampen på Anfield.

- Det var et varselsignal om at ingen ting er garantert i denne ligaen, da bunnlaget Sunderland etter å ha spilt meget bra bare var noen få minutter fra å vinne en stor seier borte mot en av de sterkeste klubbene i Europa. Crystal Palace greide samtidig å vinne borte mot Everton, og som er et lag vi skal møte senere. Dette er den sterkeste ligaen i verden.

- Vi har aldri sett langt fremover, vi har holdt på at vi må ta en kamp av gangen. Nå må vi først gjøre jobben mot Norwich.