- Et veldig godt kjøp

Jamie Carragher tror Rickie Lambert har det som skal til for å bli en bra spiller for Liverpool. Scouseren tror England vil komme til kvartfinalen i VM, og har Brasil som favoritt.

På mandag bekreftet Liverpool kjøpet av Rickie Lambert fra Southampton, i en avtale som skal ha kostet de helrøde £4,5 millioner.

 

- Jeg synes det er en veldig god signering. Han er en lokal gutt, en Liverpool-supporter, og dette har trolig vært drømmen hans, sier Jamie Carragher til Liverpool Echo.

 

- Det vil bli mange kamper med Liverpool involvert i Champions League, så han vil spille sin rolle, og jeg er sikker på at han vil score mål, sier SkySports-eksperten videre.

 

Lambert er en av seks spillere i Roy Hodgsons VM-tropp. Den tidligere Liverpool-stopperen vil gjerne at landsmennene gjør det bra i Brasil, men tror ikke de kommer lenger enn til en kvartfinale.

 

- Jeg ønsker at de skal gjøre det bra alle sammen, inkludert Suarez som spiller mot England, så det vil bli vanskelig. Jeg tror England vil gå videre fra gruppa, og etter det kan alt skje etter hvem de får i trekningen. Det går normalt til kvartfinale for England, og jeg tror det vil bli det samme igjen.

 

- Jeg tror Brasil vil vinne. De spiller hjemme, og det er alltid en stor fordel. Det har vært lenge til Brasil å være uten å vinne troféet. De spilte bra i fjorårets Confederations Cup, så jeg har dem som favoritter.