- Everton-kampen kan bli et springbrett

Liverpools manager erkjenner at resultatene så langt i ligaen denne sesongen har vært skuffende, men Brendan Rodgers håper lørdagens lokaloppgjør kan være en plattform som kan bygges på.

- I ligaen har vi vunnet to kamper og tapt tre, det er ikke ideelt men det er fortsatt mulig å ta noe positivt fra det, forklarte Rodgers på Melwood i dag.

- Hvis en ser på de tilsvarende kampene forrige sesong, da er det bare et poengs forskjell og vi endte opp med å ha en bra sesong. Vi vet vi må gjøre det bedre, vi vet vi er nødt til å forbedre våre prestasjoner.

- Lokaloppgjøret gir oss mulighet til å gjøre nettopp det, det kan gi oss en plattform til en god og stabil kamprekke. Forrige sesong, da hadde vi en glimrende periode etter tilsvarende kamp.

- De har et godt lag, med veldig gode spillere, sier Brendan Rodgers om Everton. – De spiller annerledes enn oss, men de har mye kvalitet.

- Trolig har de ikke fått de resultatene de skulle ønske, men Roberto er en utmerket manager. Han har gjort en glimrende jobb der og dette er et derby, det vil bli vanskelig for oss.

- Jeg elsket hvert sekund av det, fortsetter Brendan da han blir minnet på 4-0 mot Everton på Anfield forrige sesong.  – Det har vært glimrende kamper både borte og hjemme, men det er klart det vi gjorde på Anfield forrige sesong var virkelig spesielt.

- Everton kom hit i god form, men vi var eksepsjonelle. Alt ved vårt spill var supert, våre kontringer og våre avslutninger var fantastiske.

- Dette er tøffe kamper, men herlige for supporterne.