- Fansen har pratet om denne matchen lenge

Brendan Rodgers forteller at Liverpools supportere har vært opptatt av hjemmekampen mot Real Madrid helt siden trekningen av gruppespillet i Champions League ble foretatt.

- Fansen vil sørge for en enorm stemning i kveld, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg husker en samtale med et par fans for noen uker siden, og har ikke glemt hva de sa til meg. «Bare vent til Real Madrid-kampen», sa de. Det har jeg tenkt på siden, og jeg vet det blir en spesiell kveld for våre supportere. Dette er belønningen de får for lojaliteten de har vist og tålmodigheten de har hatt med laget de siste årene, fortsetter Liverpool-manageren.

- Av og til må du bare ta et steg tilbake og nyte det som skjer. I går kveld begynte jeg å tenke på hvor vi befant oss da jeg kom til klubben, vel vitende om at vi nå skal møte Real Madrid i Champions League. Nå ligger vi på delt fjerdeplass i Premier League, og har ikke vært i nærheten av vår normale form ennå. Det er mye som er positivt.

- Vi må være klar over at Real Madrid trolig har det beste angrepet i verden akkurat nå, så vi kan ikke gå for offensivt til verks, det er sikkert. Vi må ha en god plan for hvordan vi skal håndtere deres styrker. De er veldig effektive på kontringer. Det har vi sett det siste året. Det er ikke tvil om at vi må fokusere på det, og vi har tro på hvordan vi legger opp spillet vårt. Det er imidlertid ikke tvil om at vi må respektere deres kvaliteter.

- Folk har sett og vet hva vi er kapable til. Det har vi fått vist de siste 18 månedene. Vi har vist glimt av det denne sesongen også, som mot Tottenham. Så jeg blir ikke overrasket om vi spiller godt og vinner kampen, for det har vi vist at vi er i stand til tidligere.

- En seier over et lag som Real Madrid vil gi oss mye selvtillit. Det er viktig for oss å vinne, på grunn av poengene vi da får. Vi ønsker å gå videre fra gruppespillet.