- Fansen vil hjelpe Liverpool til seier

Luis Garcia opplevde å slå Chelsea foran et Anfield på full styrke. Til søndag tror han det samme vil skje med et helrødt lag han mener er på vei mot ligagull.

- Fra det øyeblikket jeg gikk ut på banen var det en elektrisk atmosfære, sier Luis til Liverpool Echo om semifinalen mot Chelsea i Champions League i 2005. Før det var gått fire minutter hadde den lille spanjolen vippet ballen forbi Petr Cech og over linja, ifølge linjemann og dommer. Det var scoringen som brakte de røde til Istanbul.

- Hva som var utrolig var at fansen holdt det i gang hele kampen i gjennom, fortsetter Garcia om stemningen på Anfield. – Det var en av de største og mest artige kampene jeg noen gang har spilt.

- Det er klart at å score det målet gjør at det er noe du vil huske for resten av livet. Det var fantastisk å kunne gi folk et slikt øyeblikk av lykke.

- Jeg hørte at selv denne uka hadde Mourinho gjentatt at ballen ikke var over streken. Hva jeg vet er at det var bedre for Chelsea at dommeren dømte mål heller enn at vi fikk straffe og de sin keeper utvist.

- Det viktigste med støtten på Anfield er hvordan de hjelper deg når du sliter. De hjelper deg til å holde det gående og angripe. Fansen vil være der for laget på søndag. Det er sesongens viktigste kamp og de vil hjelpe Liverpool til den seieren de behøver.

- Det var en utrolig følelse å komme tilbake og spille foran 44000 fans igjen denne uka. Du ville ikke få til det noe annet sted for en slik kamp. Folk i Liverpool har alltid behandlet meg så bra.

- I likhet med alle andre som følger Liverpool har jeg virkelig trives med denne sesongen. De kommer til å skrive historie, jeg tror det tar hjem tittelen.

- Jeg tror noe blir bygget her nå. Liverpool bygger en ny ære under Brendan Rodgers. Forhåpentligvis vil de være i toppen over de neste årene og kjempe om de store titlene.

- Jeg kan se hva dette betyr for Steven Gerrard med måten han spiller på. Han vet at han ikke får mange flere sjanser til å vinne Premier League. Nå har han muligheten og han fortjener den. Han har vært en av de beste spillerne i fotballhistorien, ikke bare i Liverpool.

- Det er utrolig å tenke på hvor viktig han var for Liverpool da de vant Champions League og hvor viktig han fortsatt er etter alle disse årene.