- Fantastisk fysikk

Fysisk sjef Ryland Morgans forklarer at Luis Suarez er en spiller som restituerer seg raskt og har sterk muskulatur. Spissen er aldri skadet. I stand til å løpe i 90 minutter.

- Luis er en fantastisk atlet. Du hører aldri at han er skadet, selv om han blir sparket på fra topp til tå hver eneste uke. Han er alltid ute på banen, og det er et fantastisk testament til ham, uttaler fysisk sjef Ryland Morgans til Liverpoolfc.com.

- Han har fantastisk fysikk. Han har sterk muskulatur, og det gjør at han kan produsere disse eksplosive løpene gjentatte ganger. Han restituerer seg raskt, og gjør det i løpet av en kamp og fra kamp til kamp.

- Luis elsker å trene, så vi modifiserer og reduserer treningsmengdene han blir utsatt for. Vi gjør dette for å sørge for at han får passende restitusjon etter kamp. Hvis vi har hatt en tøff kamp en lørdag, men ikke får riktig restitusjon, så vil det akkumulere tretthet som vil bygge seg opp i løpet av uken og kan bli tatt med inn i neste kamp.

- Vi må sørge for at det blir riktig restitusjon fordi han er en fantastisk atlet og har stor aerob kapasitet. Han er i stand til å løpe i 90 minutter.