- Flanagan vil få ny kontrakt

Brendan Rodgers bekrefter at Jon Flanagan vil bli tilbudt en ny kontrakt etter at denne sesongen er over, og manageren ser ikke bort i fra at scouseren kan spare ham for mye penger.

Kontrakten til 21-årige Jon Flanagan løper ut sommeren 2015, men etter at scouseren har startet 14 kamper i Premier League så langt denne sesongen legger ikke Brendan Rodgers skjul på at han vil få en fornyet avtale.

- Jon vil få en ny kontrakt, det er ingen tvil om det, bekrefter manageren til Liverpool Echo. – Når sommeren kommer har han bare igjen et år slik at han vil definitivt bli tilbudt en fornyet avtale.

- Han har vært fremragende. Det er herlig å se en ung spiller utvikle seg slik han har gjort det.

- Du kan se den selvtilliten han nå har. Han har sørget for å bli en viktig del av troppen.

Å forsterke spillerstallen med en eller to backer kan være aktuelt til sommeren, etter at Aly Cissokho ikke har slått til på lån og det rettes spørsmål om Glen Johnson med sin alder og sitt lønnsnivå vil få et nytt kontraktstilbud (hans nåværende kontrakt løper til 2015).

- Hvis han holder ved like konsentrasjonen og arbeider godt, da kan han gjøre det, svarer Rodgers på spørsmål om formen til Flanagan gjør at han kan spare klubben penger som de hadde tenkt å bruke på en ny back.

- Han er fortsatt veldig ung, men han viser et modent prestasjonsnivå. Jeg tror det største for meg er hvordan hans temperament har vært.