- For tregt underlag på Anfield

Brendan Rodgers mener at spilleunderlaget på Anfield må ta noe av skylden for manglende tempo i spillet mot Southampton. Gressmatten på Etihad stadion er Liverpools manager godt fornøyd med.

- Flyten var kanskje ikke der, men vi fikk ikke hjelp av banen, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo om kampen mot Southampton.

- Banen hjelper oss ikke på Anfield fordi den er for treg. Det er ikke bra i det hele tatt. Men det er ingenting vi kan gjøre med det på dette tidspunktet.

- Vanningsanlegget er utdatert, så tempoet i spillet blir noen ganger redusert sammenlignet med når vi spiller på andre baner. Det gikk for tregt for oss i kampen.

- Når det gjelder prestasjonen, så er jeg ikke bekymret i det hele tatt. Det vil komme. Jeg var fornøyd med Southampton-seieren slik jeg var med noen av våre seirer i fjor. Det var en kamp vil ville ha spilt uavgjort eller kanskje tapt da jeg først kom hit.

- Jeg vet at vi har mental motstandsdyktighet i troppen. Vi har den ingrediensen at vi kan vinne selv om vi ikke er på vårt beste.

- Det viktigste i den første kampen er resultatet. Nå ser vi fremover og går til City-kampen med positiv innstilling.

Gressmatta på Etihad Stadium, hvor Liverpool møter Manchester City i kveld, er derimot Brendan Rodgers godt fornøyd med.

- Det er en flott bane på Etihad, og den passer oss perfekt. Vi vil ha stor støtte der, og vi er ute etter en positiv opptreden.