- Forberedelsene har gått meget bra

Steven Gerrard vil lede England ut til deres generalprøve mot Honduras sent i morgen kveld. Kapteinen sier at de unge spillerne vil gi manageren problemer med laguttaket.

Det er ventet at England vil stille et noe nær toppet lag mot VM-deltaker Honduras sent lørdag kveld, i Miami. Da vil også Steven Gerrard være tilbake, etter at 34-åringen sto over siste treningskamp mot Ecuador. Manager Roy Hodgson har nok mye av sin startoppstilling mot Italia i første gruppespillkamp i Brasil klar, men det er bl.a. flere unge spillere som Raheem Sterling, Ross Barkley og også Alex Oxlade-Chamberlain som banker på. Sistnevnte fortsatt usikker på spill etter å ha blitt kneskadet mot Ecuador.

- De elsker å være sammen med oss og vokser hver dag, sier Gerrard om troppens yngre spillere. – De kommer til å gi manageren problemer med uttaket og jeg vil ikke ønske å være i hans posisjon.

- En av mine oppgaver er å holde et øye med de yngre spillerne og legge en arm rundt dem når det behøves, det var det samme for meg da jeg var en av de yngste på England.

- Dette dreier seg om en tropp på 23 menn hvor vi alle støtter hverandre.

- Forberedelsene har gått meget bra og heten her i Miama har hjulpet oss i å bli vant til hva vi kommer til å oppleve i Brasil, selv om det vil bli enda varmere der.

- Det er ennå et stykke igjen til VM starter, men forhåpentligvis kommer vi gjennom denne kampen med bra spill, en seier og ingen flere skader.

- Det er ikke tiden for å gjøre tullete taklinger på trening, men under kampen mot Honduras vil vi ikke holde igjen. Vi ønsker å skaffe oss selvtillit foran møtet med Italia.