- Formen er bra

Adam Lallana synes at formen er bra etter det lange skadeavbrekket han hadde tidligere i sesongen. Nå ser han frem til å bli enda mer varm i Liverpool-trøya.

- Jo mer jeg trener med mine nye lagkamerater, jo bedre lærer vi hverandre å kjenne, sier Lallana til Liverpool FC Magazine.

- Jeg tror at samspillet ute på banen bare kan bli bedre. Det er et privilegium å være på samme bane som mine lagkamerater, for det er noen utrolige spillere her.

26-åringen står så langt bokført med 12 kamper og ett mål for Liverpool. Endelig begynner formen å komme tilbake etter den frustrerende kneskaden som den tidligere Southampton-spilleren pådro seg under preseason.

- Jeg visste hele tiden at det kom til å bli vanskelig å spille seg inn på laget, ikke minst på grunn av skaden. Du må være tøff mentalt for å spille for en klubb av Liverpools størrelse, og skulle delta i Champions League.

- Jeg var desperat etter å gjøre det bra. Kanskje prøvde jeg til tider vel hardt for å imponere, og forsøkte å gjøre ting som jeg normalt ikke gjør. Kanskje grublet jeg for mye på saker og ting. Du kan ikke forvente å prestere på topp med en gang. Når du har vært ute med skade i 7-8 uker føles det litt annerledes når du er tilbake på banen igjen for første gang.

- Det handlet om å krumme nakken, jobbe hardt og gjøre de samme tingene som du har lykkes med tidligere. Det vil gå en stund før du kommer tilbake på et nivå hvor du kan prege kampene.

- Med flere kamper på baken og flere minutter med spilletid har formen min gradvis blitt bedre. Nå er jeg nærmere det nivået jeg var på forrige sesong med Southampton. Det er fortsatt rom for forbedringer, men jeg nærmer meg.